این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
فهرست مطالب
طی سالهای اخیر، سینمای ایران با اکران فیلمهای جذاب در ژانرهای مختلف، دچار تحولات زیادی شده. از دوره اولیه سینمای ایران، یعنی دوران قاجار تا به امروز، سینمای ایران، فراز و نشیبهای بسیاری را پشت سر گذاشته و در هر دوره، آینهای تمامعیار از جامعه، فرهنگ و دغدغههای مردم آن زمان بوده است. در این مقاله، سفری به اعماق سینمای ایران آغاز میکنیم و به بررسی لیست بهترین فیلم های ایرانی از دید مخاطب و منتقدین میپردازیم. پس همراه ما باشید تا با عبور از میان تاریکی و روشنایی، به گنجینهای از هنر و احساس ناب فیلم های ایرانی برسیم و به تماشای روایتهای جذاب این فیلمها بنشینیم.
برای مشاهده قیمت تلویزیون در مدلها و برندهای مختلف، روی لینک کلیک نمایید.
بسیاری از مخاطبین، علاقهمند به دیدن فیلمهای جدید ایرانی هستند؛ برای این دسته از افراد، در ادامه بهترین فیلم های ایرانی جدید را معرفی خواهیم کرد:
فیلم کت چرمی، جزو بهترین فیلم های سینمایی ایرانی جدید در ژانر درام و رازآلود با بازی درخشان بازیگرانی همچون جواد عزتی، صابر ابر، گلاره عباسی، پانتهآ پناهی، ستاره پسیانی و غیره است.
داستان فیلم: قصه این فیلم، درباره عیسی فرهمند، کارمند بهزیستی است که طی ماموریت بازرسی از مرکز نگهداری دختران خیابانی، با موردی مشکوک مواجه میشود و عیسی را با یک باند فساد و ماجراهای مهمانی زیرزمینی غیرقانونی روبرو میکند.
در طی قصه فیلم، جواد عزتی بهعنوان نقش اول فیلم با چالشهای زیادی همچون تهدیدهای جانی و شغلی روبرو میشود؛ اما او تلاش میکند تا پرده از این راز بردارد و تا حدودی موفق میشود.
یکی دیگر از پربازدیدترین و بهترین فیلم های ایرانی جدید، فیلم ملاقات خصوصی، ساخته امید شمس است. این فیلم عاشقانه ایرانی و با بازی ستارگانی همچون پریناز ایزدیار، هوتن شکیبا، رویا تیموریان، ریما رامین فر و غیره است.
داستان فیلم: قصه ملاقات خصوصی، درباره پروانه با بازی پریناز ایزدیار بهعنوان نقش اول فیلم است؛ پروانه دختری از خانواده ضعیف است که در خارج از شهر تهران، در یک عطاری مشغول کار است. پدر پروانه سالهای سال بهخاطر دزدی به زندان افتاده و همین موضوع زندگی پروانه را تحت تاثیر قرار میدهد.
فرهاد با بازی هوتن شکیبا، همبندی پدر پروانه است و طی ملاقاتهای پروانه و پدرش، شیفته او میشود. پروانه و فرهاد طی تماسهای تلفنی و ملاقاتهای مخفیانه به یکدیگر علاقهمند شده و ازدواج میکنند؛ اما این اصل داستان فیلم نیست و طی اتفاقات ناگواری، زندگی فرهاد و پروانه با چالش بزرگی مواجه میشود.
یکی از بهترین فیلم های ایرانی جدید در ژانر اجتماعی، جنایی، فیلم علف زار به کارگردانی کاظم دانشی و بازیهای درخشان ستارگانی چون پژمان جمشیدی، سارا بهرامی، ستاره پسیانی، ترلان پروانه، مائده طهماسبی و غیره است. این فیلم در واقع اولین فیلم بلند کاظم دانشی است که پس از اکران توانست جزو پربینندهترین و قشنگترین فیلم های ایرانی بهحساب بیاید و در واقع روایتی از ماجرای تجاوز در خمینیشهر اصفهان است.
داستان فیلم: علف زار، روایتگر زندگی بازپرس شعبه چهارم دادگاه کیفری با بازی پژمان جمشیدی است که با پروندهای جنجالی مواجه میشود. این پرونده جنجالی در باره مهمانی خانوادگی است که در طول آن، 6 مرد غریبه وارد مهمانی شده و پس از حبسکردن مردان، زنان را آزار دادهاند.
بازپرس پرونده، قصد حلوفصل این پرونده را دارد، اما ظاهرا پشت پرده پرونده ماجراهایی است که مانع به جریان افتادن آن میشود.
یکی از محبوبترین و پربینندهترین فیلم کمدی ایرانی، طی سالهای اخیر، فیلم فسیل ساخته کریم امینی است. از بازیگران فسیل میتوان به بهرام افشاری، هادی کاظمی، ایمان صفا، الناز حبیبی، الهه حصاری، بابک کریمی، سید جواد هاشمی، غلامرضا نیکخواه، امید روحانی و غیره اشاره کرد.
فسیل داستانی متفاوت از سه خواننده دهه 50 است که با گذشت زمان و پس از انقلاب، سرنوشت این سه دوست دچار تحولاتی شده و مسیر آنها از یکدیگر جدا میشود.
از اصلیترین نقاط قوت فسیل، میشود به بازی خارقالعاده بهرام افشاری بهعنوان بازیگر اصلی اشاره کرد. بهرام افشاری با بهکاربردن الفاظ طنز و جذاب و تکیهکلامهای متفاوت، جذابیت فسیل را چندین برابر کرده و باعث شده تا هر مخاطبی، فسیل را بهجای یکبار، چندین بار تماشا کند.
فیلمهای قدیمی ایرانی نیز، جزو برترین آثار سینمای ایران هستند؛ کارگردانانی همچون کمال تبریزی، علی حاتمی و غیره در دهههای گذشته دست به ساخت فیلمهای بسیار جذابی زدند که این آثار، کماکان مخاطبان مختص به خود را دارند؛ از بهترین فیلم های قدیمی ایرانی میتوان به معرفی فیلم های ایرانی زیر پرداخت:
درخت گردو، شاهکاری از محمدحسین مهدویان، داستانی حزنانگیز و تکاندهنده از جنگ، ستم و امید را در قالب جنگی – درام به تصویر میکشد. این فیلم که در سال ۱۳۹۸ ساخته شده، روایتی واقعی از زندگی قادر مولان پور، مردی رنجدیده از آذربایجان غربی را در خلال بمباران شیمیایی سردشت به نمایش میگذارد.
داستان فیلم: درخت گردو در سه مقطع زمانی ۱۳۶۶، ۱۳۸۴ و ۱۳۹۵ روایت میشود و مخاطب را به سفری در اعماق وجود قادر و خانوادهاش میبرد. تماشاگر شاهد رشادتها، مصیبتها و امید بیحدومرز این انسانهای ستمدیده در برابر ظلمی نابخشودنی خواهد بود.
پیمان معادی در نقش قادر مولانپور، حضوری بینظیر و جانانه دارد و به بهترین نحو، رنجها، امیدها و عشق این مرد را به تصویر میکشد. مینو شریفی نیز در نقش مریم، همسر فداکار قادر، بازی هنرمندانهای ارائه میدهد و عمق فداکاری و صبر زنی را که در کنار همسرش ایستاده، به زیبایی به نمایش میگذارد.
سرخ پوست یکی از فیلمهای متفاوت و محبوب ایرانی در ژانر درام و تاریخی، ساخته نیما جاویدی با بازی ستارگانی چون پریناز ایزدیار، نوید محمدزاده، آتیلا پسیانی، ستاره پسیانی و مانی حقیقی است. یکی از موضوعاتی که سرخ پوست را از بسیاری از فیلمهای ایرانی متفاوت کرده، اتمسفر و فضای خاص در کنار فیلمنامه قوی، این فیلم است.
داستان فیلم: سرخ پوست، درباره سرگرد نعمت جاهد، یکی از افسران موفق است که بهتازگی ترفیع گرفته و به ریاست شهربانی منصوب شده؛ اما گمشدن یک زندانی، طی روند انتقال، جاهد را با چالش روبرو میکند. در کنار چالش نعمت جاهد، مددکاری با بازی پریناز ایزدیار، وارد داستان شده و تضادهای شخصیتی سرگرد جاهد را برملا میکند.
بدون تاریخ بدون امضا، یکی دیگر از بهترین فیلمهای ایرانی ژانر درام و رازآلود ساخته وحید جلیلوند با بازی نوید محمدزاده، امیر آقایی، هدیه تهرانی است.
داستان فیلم: بدون تاریخ بدون امضا داستان دکتر کاوه نریمان، پزشک شاغل در سازمان پزشکی قانونی است که با یک تصادف وارد دنیای متفاوتی میشود.
در اثر تصادف، امیرعلی که کودکی خردسال از قشر ضعیف جامعه است دچار آسیب جزئی میشود، اما پدر امیرعلی با دریافت خسارت جزئی، ماجرا را تمام میکند.
صبح روز بعد، دکتر کاوه در پزشکی قانونی متوجه مرگ امیرعلی میشود و این موضوع او را آشفته میکند. طبق گزارشهای پزشکی قانونی ظاهرا امیرعلی بر اثر خوردن مرغ فاسد که پدرش آن را با قیمت بسیار پایین خریداری میکرده، فوت کرده؛ اما کاوه این موضوع را قبول نمیکند و خود به معاینه امیرعلی میپردازد.
فیلم سینمایی متری شیش و نیم یکی از آثار موفق سعید روستایی با بازی پیمان معادی، نوید محمدزاده، پریناز ایزدیار و غیره است که با فیلمنامه جذاب و بازی درخشان بازیگران، توانست برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه تماشاگران در جشنواره فجر شد.
داستان فیلم: متری شیش و نیم داستان تقابل سرگرد صمد با بازی پیمان معادی بهعنوان پلیس مواد مخدر و ناصر خاکزاد با بازی نوید محمدزاده بهعنوان بزرگترین توزیعکننده مواد است. کارگردان با انتخاب این دو بازیگر بهعنوان دو قطب اصلی، تماشاگر را بین دوراهی قرار میدهد.
یکی از جذابترین صحنههای، متری شیش و نیم، تقابل صمد و ناصر خاکزاد با دو دیدگاه و جایگاه متفاوت است. صمد برای شرافت کاری خود، از خانوادهاش گذشته و در آن طرف، ناصر برای رساندن خانوادهاش به آرزوهایشان، از هر چیزی مایه میگذارد.
یکی دیگر از نقاط قوت این فیلم، پایانبندی فوقالعاده آن است که پیشنهاد میکنیم با تمامی این تفاسیر، این فیلم سینمایی را خودتان تماشا کنید.
اگر در فکر خرید اندرویدباکس هستید، تنوع خوبی از آنها را در فروشگاه تکنولایف میتوانید مشاهده کنید.
یکی دیگر از ساختههای سعید روستایی که توانسته بهترین اثر در لیست فیلم های ایرانی محسوب شود، فیلم سینمایی ابد و یک روز با بازی فوقالعاده ستارگانی همچون نوید محمدزاده، پریناز ایزدیار، پیمان معادی، شبنم مقدمی، ریما رامین فر است.
داستان فیلم: ابد و یک روز قصه تلخی از خانوادهای آشفته است که درگیر مشکلات مختلفی همچون اعتیاد، فقر، بیکاری هستند. با وجود این مشکلات، سرنوشت سمیه بهعنوان اصلیترین شخصیت فیلم با بازی پریناز ایزدیار به دلیل مشکلات خانوادگی، بسیار تاریک است؛ او در شرف ازدواج با یک تبعه افغانستانی است درحالیکه میلی به این ازدواج ندارد.
این فیلم بهخوبی معضل اعتیاد و تاثیر آن را بر روابط اجتماعی به تصویر میکشد. از نقاط قوت اصلی این فیلم میتوان به سناریو و بازیهای فوقالعاده بازیگران آن در کنار پایانبندی جذاب اشاره کرد.
تیم بازیگری قویای که سروش صحت دور هم جمع کرد تا این فیلم را بسازد، باعث خلق معجزهای دیگر از سوی او شد. جهان با من برقص، با لوکیشن های ناب، دیالوگهای تامل برانگیز و بازی خوب هنرمندان این اثر، یک فیلم به یاد ماندنی خلق کرد که یکی از بهترینها، در این چند سال اخیر بوده است.
داستان فیلم: فیلم سینمایی جهان با من برقص، داستان جهانگیر است که متوجه میشود به بیماری لاعلاجی مبتلا شده و زمان زیادی برای زندگی ندارد. او تصمیم میگیرد دوستان قدیمیاش را به خانهای در دل طبیعت دعوت کند تا آخرین روزهای زندگیاش را در کنار آنها بگذراند. این دیدار به فرصتی برای دوستان جهانگیر تبدیل میشود تا به بازنگری در زندگیشان بپردازند و بهمواجهه با احساسات و مشکلات خود بپردازند.
فیلمنامه این فیلم توسط سروش صحت و ایمان صفایی نوشته شده است. دیالوگهای هوشمندانه و موقعیتهای طنزآمیز در کنار داستان روان و جذاب، از نقاط قوت فیلم هستند.
خرید مانیتور باکیفیت، تجربه بینظیری از فیلم دیدن را برای شما رقم میزند!
فیلم سینمایی فروشنده، یکی از آثار درخشان اصغر فرهادی با بازی شهاب حسینی و ترانه علیدوستی و یکی از بهترین فیلم های ایران است.
داستان فیلم: فروشنده داستان زوجی به نام رعنا و عماد، دو بازیگر تئاتر هستند. این زوج به علت نشست زمین، مجبور به ترک خانه و نقلمکان به خانهای دیگر میشوند. خانه جدید رعنا و عماد پیشازاین خانه زنی بدکاره به نام آهو بوده که این موضوع برای رعنا و عماد دردسر درست میکند.
این اثر فضای بسیار متفاوتی دارد و توانست در جشنواره کن جایزه بهترین فیلمنامه و جایزه بهترین بازیگر مرد را دریافت کند و جزو بهترین سینمایی های ایرانی بهحساب بیاید.
اگر یک اثر سینمایی هنری میخواهید که خاصتر از هرآنچه تا به حال دیدهاید باشد، نباید در دنیای تو ساعت چند است را از دست بدهید. زوج محبوب سینما، یعنی علی مصفا و لیلا حاتمی، در کنار زری خوشکام در این فیلم نقش آفرینی کرده اند. علاوه بر آنهاکریستف رضایی، آهنگساز ایرانی را نیز در این اثر داریم.
داستان فیلم: گیله گل ابتهاج پس از سالها از فرانسه به ایران برمیگردد. فرهاد که از سالها پیش شیدای او بوده، به استقبالش میرود و میخواهد با مرور خاطرات، خودش را در یاد گلی زنده کند. اما متاسفانه گلی اصلا این خاطرات را به خاطر ندارد.
این فیلم زیبا در رشت فیلمبرداری شده. زیبایی دیالوگها، حال و هوای شهر زیبای رشت و نحوه فیلمبرداری به گونهایست که محال است این فیلم را دوست نداشته باشید.
فیلم بیخود و بیجهت، درست مانند نامش، وضعیتی آشفته و بیخود و بیجهت را نشان میدهد. وضعی که تماشاچی در آن سردرد میگیرد و اصلا دوست ندارد در آن موقعیت گیر بیفتد! این فیلم را کاهانی با هوشمندی تمام ساخت و اکران کرد و هنرپیشگان آن، بهخصوص پانتهآ بهرام و رضا عطاران چنان خوش درخشیدند که در نهایت برای عطاران جایزه بهترین بازیگر مرد از انجمن منتقدان را بههمراه داشت.
داستان فیلم: زوج جوانی به نامهای الهه و فرهاد قرار است به خانه سابق دوست فرهاد، یعنی مژگان و محسن نقل مکان کنند. با این حال، وقتی به آنجا میروند، میبینند که صاحبخانههای قبلی هنوز آنجا هستند چون خانه جدید آنها آماده نشده. مشکل بزرگتر این است که در آن شب، قرار است عروسی الهه و فرهاد در همان خانه برگزار شود!
مشکلات این دو زوج که به دعواها و بگومگوهای متعددی میانجامد، ماجراهای دیدنی زیادی را خلق میکند که ارزش این فیلم سینمایی را بالا میبرد و اگر تا بهحال آن را ندیدهاید، باید بدانید که یکی از بهترین فیلم های ایرانی در چند سال اخیر را از دست دادهاید!
گریم عجیب ویشکا آسایش، طنز جالب این فیلم و بازی شیرین رضا عطاران، این فیلم را در دسته کمدیهای بسیار خوب قرار داده و حتی نظر سختپسندان را نیز جلب کرده. این فیلم سینمایی، در سال ۸۹ ساخته شد ولی همچنان دیده میشود و افراد زیادی آن را بهم معرفی میکنند.
داستان فیلم: فیلم سینمایی ورود آقایان ممنوع داستان یک مدرسه دخترانه است که به دلیل زایمان زودهنگام معلم شیمی درست قبل از المپیاد، با چالشهایی مواجه میشود. خانم دارابی، مدیر سختگیر و متعصب مدرسه، اصرار دارد که معلم جدید باید زن باشد، اما به دلیل کمبود معلم زن، ناچار میشوند آقای جبلی را بهعنوان معلم شیمی جدید استخدام کنند. ورود یک معلم مرد به مدرسه دخترانه باعث ایجاد مشکلات و موقعیتهای کمیک و جذابی میشود.
جدایی نادر از سیمین، یکی دیگر از شاهکارهای سینمای ایران ساخته اصغر فرهادی است که توانست در سال 2012 جایزه اسکار بهترین فیلم غیر انگلیسی زبان را دریافت کند. فرهادی در ساخت این فیلم از بازیگران مطرحی همچون پیمان معادی، لیلا حاتمی، شهاب حسینی، مریلا زارعی و ساره بیات استفاده کرده است.
داستان فیلم: همانطور که از نام فیلم مشخص است، جدایی نادر از سیمین راجعبه زوجی است که به دلیل مهاجرت در شرف جدایی و طلاق هستند. سیمین به دنبال مهاجرت با فرزند و همسرش است؛ اما پدر نادر که از آلزایمر رنج میبرد، دلیل اختلاف این زوج است. پس از مدتی نادر متوجه میشود که بهتنهایی از عهده نگهداری پدرش بر نمیآید و ناچار میشود تا پرستاری استخدام کند که همین موضوع، شروع داستان و چالش اصلی فیلم جدایی نادر از سیمین است.
درباره الی یکی دیگر از بهترین فیلم های ایرانی در کارنامه کاری اصغر فرهادی است که توانست جایزه خرس نقرهای بهترین کارگردانی جشنواره فیلم برلین را دریافت کند. از بازیگران این فیلم میتوان به ستارگانی همچون گلشیفته فراهانی، ترانه علیدوستی، شهاب حسینی، پیمان معادی، مریلا زارعی، مانی حقیقی، صابر ابر، رعنا آزادی ور، مریلا زارعی و غیره اشاره کرد.
داستان فیلم: قصه فیلم درباره یک اکیپ دوستانه است که قصد دارند برای سپریکردن تعطیلات به شمال بروند. دراینبین کاراکتر احمد با بازی شهاب حسینی، تازه از خارج برگشته و دوستان احمد، برایش به دنبال همسر میگردند. شخصیت الی با بازی ترانه علیدوستی، بهعنوان معلم مهدکودک فرزند یکی از کاراکترها به جمع اضافه میشود و تعطیلات این اکیپ را به تراژدی تلخ تبدیل میکند.
سن پطرزبورگ از آن دست کمدیهاست که با گذشت سالها، باز هم وقتی کسی به دنبال پیشنهاد فیلم کمدی است، نام این فیلم را میشنود. ماجرای جالبی که محسن تنابنده و پیمان قاسمخانی رقم زدند، باعث میشود که این فیلم نه یکبار، که چند باره نیز ارزش دیدن داشته باشد و مخاطب را بخنداند.
داستان فیلم: سن پطرزبورگ یکی از بهترین فیلمهای کمدی ایرانی است که داستان دو خلافکار آسوپاس به نامهای کریم و فرشاد روایت میکند که به طور اتفاقی برای پیداکردن گنج وارد خانهای مرموز میشود. با ورود کریم و فرشاد به خانه مرموز، سرنوشت کریم دستخوش تغییراتی میشود و مسیر زندگی او کاملا تغییر میکند.
فیلم سینمایی کنعان یکی از آثار معروف سینمای ایران است که در سال ۱۳۸6 توسط مانی حقیقی ساخته شد. این فیلم با موضوعات اجتماعی و سیاسی مهم، به تجسم درآمده است و تأثیر بسزایی بر جامعه و فرهنگ سینمایی ایران داشته است.
فیلم “کنعان” با داستانی ساده و درعینحال عمیق، به واکاوی پیچیدگیهای روابط زن و شوهر در آستانه طلاق میپردازد. داستانی که بهدوراز شعارها و کلیشهها، تصویری واقعی از چالشها و تناقضات زندگی مشترک را به نمایش میگذارد.
داستان فیلم: کنعان درباره مرتضی و مینا، زوج جوانی است که در آستانه طلاق قرار دارند. علی، دوست و همکلاسی مینا، تنها کسی است که به نظر میرسد مینا به او اعتماد دارد. آذر، خواهر مینا، پس از سالها زندگی در خارج از کشور به ایران باز میگردد و ناخواسته در بحران زندگی خواهرش دخیل میشود.
هر یک از این شخصیتها به نوبه خود، چالشها و تناقضات زندگی مشترک را از زاویهای متفاوت به تصویر میکشند. مرتضی، مردی که برای حفظ زندگی مشترک تلاش میکند؛ اما درعینحال به خواستههای خود نیز پایبند است. مینا، زنی که از سردی و یکنواختی زندگی مشترک خسته شده و به دنبال تغییر است. علی، مردی که در سایه عشق مینا به مرتضی قرار گرفته و به دنبال فرصتی برای ابراز علاقه خود است و آذر، زنی که باتجربه زندگی در جامعهای متفاوت، نگاهی عمیقتر به روابط و تعهدات دارد.
بهجرئت میتوان گفت یکی از بهترین فیلم های ایرانی در ژانر درام، فیلم سینمایی میم مثل مادر، اثر رسول ملاقلیپور است. داستان جذاب، کارگردانی حرفهای و نقشآفرینی فوقالعاده بازیگرانی همچون گلشیفته فراهانی، علی شادمان، حسین یاری، شراره دولتآبادی، جمشید هاشمپور، سحر دولتشاهی و غیره از اصلیترین دلایل موفقیت این فیلم است.
داستان فیلم: کاراکتر سپیده با بازی گلشیفته فراهانی که در جنگ ایران و عراق، یک پرستار در سردشت بوده، از قربانیان حملات شیمایی است. سالها بعد سپیده باردار میشود و پزشک خبر از تاثیرات حملات شیمیایی بر فرزند سپیده و پیشنهاد سقط به او میدهند، اما سپیده قبول نمیکند و تصمیم میگیرد از سهیل همسرش جدا شده و خود به تنهایی فرزندش را بزرگ کند.
فیلم سینمایی سنتوری یکی دیگر از بهترین فیلمهای ایرانی ساخته شده داریوش مهرجویی است. موسیقی فیلم توسط محسن چاوشی و اردوان کامکار ساخته شده است. ترانهها و قطعات موسیقی سنتور که در فیلم اجرا میشود، بهخوبی با فضای احساسی و داستان فیلم هماهنگ بوده و به انتقال احساسات عمیق شخصیتها کمک زیادی میکند.
داستان فیلم: سنتوری داستان زندگی علی، نوازنده و خواننده مشهور سنتور است که به دلیل شهرت و فشارهای زندگی هنری، به اعتیاد گرفتار میشود. علی با همسرش، هانیه که او نیز عاشقانه به علی وابسته است، زندگی میکند؛ اما اعتیاد علی باعث فروپاشی زندگی مشترکشان میشود. او پس از نابودی همه چیزش، از جمله همسرش، تلاش میکند تا زندگیاش را بازسازی کند و از اعتیاد نجات یابد.
چهارشنبه سوری، سومین اثر سینمایی اصغر فرهادی است که با قصهای پیچیده و سناریو متفاوت خود توانست جوایز زیادی مثل سیمرغ بلورین بیست و چهارمین جشنواره فیلم فجر و هوگو طلایی جشنواره فیلم شیکاگو را دریافت کند. بازیگران مطرحی همچون هدیه تهرانی، حمید فرخنژاد، ترانه علیدوستی، پانتهآ بهرام، هومن سیدی و سحر دولتشاهی در این فیلم به ایفای نقش پرداختهاند.
داستان فیلم: چهارشنبه سوری درباره سوءظن مژده به همسرش است؛ درست در شب چهارشنبه سوری روحانگیز با بازی ترانه علیدوستی برای نظافت وارد خانه این زوج میشود و درگیر اختلافات این زن و شوهر میشود. قصه چهارشنبه سوری مانند سایر فیلمهای فرهادی، کمی پیچیده است و اگر علاقهمند به این نوع فیلمها هستید، تماشای آن را حتما به شما توصیه میکنیم.
با خرید لپ تاپ میتوانید فیلم ها را با بهترین کیفیت تماشا کنید.
مهمان مامان یکی دیگر از آثار محبوب سینمای ایران با اقتباس از کتاب مهمان مامان نوشته هوشنگ مرادی کرمانی است. این اثر بهعنوان بهترین فیلم سینمایی ایرانی، ساخته داریوش مهرجویی با بازی گلاب آدینه، حسن پورشیرازی، ملیکا شریفینیا، علیرضا جعفری، پارسا پیروزفر، نسرین مقانلو و غیره است.
داستان فیلم: مهمان مامان، درباره خانوادهای آبرودار از قشر ضعیف جامعه است. مادر خانواده خبردار میشود که خواهرزادهاش به همراه نوعروس قرار است به مهمانی بیایند. این موضوع آنها را به جان هم انداخته و همسایهها برای حفظ آبروی این خانواده دستبهدست یکدیگر میدهند و سفرهای خوشرنگ و لعاب برای مهمانان تدارک میبینند.
وجود فیلمنامه جذاب، بازی درخشان بازیگران در کنار فضای جذاب فیلم، باعث شده تا مهمان مامان هنوز که هنوز است، جزو ده فیلم برتر ایرانی بهحساب بیاید.
داستان فیلم: فیلم حکم درباره سه جوان با نامهای سهند، محسن و فروزنده است در یک شب بارانی برای سرقت به خانه مهندس کاظم هجوم آورده و مهندس را نقصعضو میکنند. فروزنده که پیش از سرقت، با مهندس سر و سرهایی داشته، به کمک سهند و محسن به دنبال پاسپورت جعلی و خروج از کشور میرود. در طی داستان فیلم، بارها و بارهای این سه نفر با چالش و سختیهای زیادی مواجه میشوند.
مسعود کیمیایی با استفاده از سبک کارگردانی خاص خود، فضایی تیره و تلخ خلق کرده است که بهخوبی با موضوعات فیلم هماهنگ است. استفاده از نورپردازیهای خاص و فیلمبرداری با زوایای مختلف، به ایجاد حس و حال جنایی و دراماتیک فیلم کمک میکند.
شب های روشن یکی دیگر از بهترین فیلمهای ایرانی دهه هشتاد بهحساب میآید. فرزاد مؤتمن در ساخت فیلم شب های روشن، با سبک شاعرانه و هنری خود، فضایی آرام و پر احساس خلق کرده است. استفاده از نورپردازی خاص و نماهای طولانی، به فیلم حالتی رویاگونه و رمانتیک میبخشد.
فیلمنامه این فیلم توسط سعید عقیقی نوشته شده و اقتباسی از رمان «شبهای روشن» اثر فیودور داستایوفسکی است. دیالوگهای شاعرانه و احساسات عمیق شخصیتها، به همراه روایت روان و جذاب، از نقاط قوت فیلم هستند.
داستان فیلم: شبهای روشن، داستان یک استاد دانشگاه منزوی و تنها است که به طور اتفاقی با دختری به نام رویا با بازی هانیه توسلی آشنا میشود. این آشنایی بهتدریج به یک دوستی عمیق و سپس به عشقی نافرجام تبدیل میشود. رویا هر شب به مدت چهار شب منتظر مردی است که قرار است بازگردد. این دیدارهای شبانه در خیابانهای خلوت و روشن تهران، به بازسازی رمانتیسم و تنهایی شخصیتها میپردازد.
فیلم سینمایی مارمولک بهعنوان فیلم کمدی، یکی از آثار محبوب کمال تبریزی و جزو فیلم های برتر ایرانی با بازی پرویز پرستویی، بهرام ابراهیمی، شاهرخ فروتنیان، فریده سپاه منصور، رعنا آزادی ور، سیروس همتی و غیره است.
داستان فیلم: مارمولک قصه زندانی سابقه داری با نام رضا مثقالی است که به علت سرقت مسلحانه، در زندان به سر میبرد. رضا طی حادثهای، دچار جراحت شده و به بیمارستان خارج از زندان منتقل میشود. در بیمارستان او با یک روحانی آشنا شده و با رباییدن لباس روحانی، موفق به فرار از زندان میشود و همین موضوع سرنوشت او را دچار تحول میکند.
من ترانه 15 سال دارم، یکی از موفقترین آثار رسول صدرعاملی در سال 1380 و جزو بهترین فیلمهای ایرانی قدیمی است؛ در این فیلم بازیگرانی همچون ترانه علیدوستی، مهتاب نصیرپور، حسین محجوب، میلاد صدرعاملی، نگار جواهریان و غیره بازی کردهاند که در این بین، بازی فوقالعاده ترانه علیدوستی، باعث محبوبیت من ترانه 15 سال دارم شده است.
داستان فیلم: قصه این فیلم درباره ترانه است. دختری که مادر خود را ازدستداده و پدرش در زندان است و با مادربزرگش زندگی میکند. ترانه با پسری به نام امیرحسین آشنا شده و به اصرار او، به یکدیگر محرم میشوند. بعد از مدتی امیرحسین به خارج میرود و ترانه باردار را تنها میگذارد. ترانه یکه و تنها به دنبال سرنوشتش میرود و فرزندش را به دندان میگیرد.
فیلم شب یلدا، یکی از فیلمهای سمبلیک ایرانی است که آقای پوراحمد در سال ۸۰ ساخت. این فیلم آنقدر خوب بود که خیلیها معتقد بودند پس از آن پوراحمد قادر نخواهد بود فیلمی به این خوبی بسازد و فروتن نیز فیلمنامه بهتری برای بازی پیدا نخواهد کرد. بیشترین بخش این اثر، در یک آپارتمان فیلمبرداری شد و بیشترین پرفورمنس نیز بر عهدهی فروتن بود. این فیلم در لیست بهترین فیلم های ایران جایگاهی خاص و ویژه دارد و خیلی از افراد در شب یلدا، این فیلم را تماشا میکنند.
داستان فیلم: فیلم شب یلدا از جایی شروع میشود که حامد، همسر و دخترش را راهی فرانکفورت میکند و تنهایی به خانهاش بازمیگردد. او روزهای خود را به تنهایی در این خانه سپری میکند و این مسئله، بعد از صحبتهایی که هر روز با همسرش دارد، بیشتر و بیشتر به او فشار میآورد. حامد پس از متوجه شدن چیزهایی درباره همسرش دچار مشکلات روانی میشود و این تحلیل رفتن و ویرانی را در شمایل خانهی او نیز میبینیم.
دیالوگها، مونولوگها و اکتهای خاص این بازیگر جوان، او را به تبدیل شدن به یکی از بهترین بازیگران مرد ایرانی در دهه هشتاد کمک زیادی کرد. این فیلم، برگرفته از زندگی واقعی خود کارگردان است.
دختری با کفشهای کتانی یکی از پربازدیدترین ساختههای رسول صدرعاملی است که در سال 1378 توانست در گیشه سینماهای حدود 200 میلیون تومان، فروش داشته باشد. از بازیگران این فیلم میتوان به بازیهای درخشان پگاه آهنگرانی، مجید حاجیزاده، اکرم محمدی، عبدالرضا اکبری و غیره اشاره کرد.
داستان فیلم: شخصیت تداعی با بازی پگاه آهنگرانی، دختری شانزدهساله است که با پسری به نام آیدین در پارک آشنا شده؛ اما نیروی انتظامی آنها را دستگیر میکند و همین موضوع سرنوشت تداعی را تغییر میدهد. پس از باخبر شدن پدر و مادر تداعی از ماجرا، آنها از آیدین شکایت میکنند و همین موضوع باعث عصبانیت تداعی و فرارش از خانه میشود. طی فرار او، ماجراهای غیرمترقبهای برای او پیش میآید که مسیر زندگی او را تغییر میدهند.
فیلم سینمایی طعم گیلاس بهعنوان یکی دیگر از آثار فاخر عباس کیارستمی،با بازی درخشان همایون ارشادی بهعنوان نقش اصلی، عبدالحسین باقری، افشین خورشید باختری و غیره است.
داستان فیلم: طعم گیلاس، داستان مردی به نام آقای بدیعی (با بازی همایون ارشادی) روایت میکند که تصمیم به خودکشی گرفته و به دنبال کسی میگردد که پس از مرگش، او را دفن کند. او در اطراف تهران با ماشین خود میگردد و با افرادی مختلف از جمله یک سرباز، یک طلبه و یک مرد مسن که متخصص تاکسیدرمی است، مواجه میشود. هر کدام از این افراد بهنوعی تلاش میکنند تا او را از تصمیم خود منصرف کنند و به زندگی امیدوار سازند.
عباس کیارستمی با سبک مینیمالیستی و واقعگرایانه خود، داستان طعم گیلاس را با استفاده از لوکیشنهای طبیعی و دیالوگهای ساده روایت میکند. استفاده از کادرهای بلند و تکرار صحنهها به تماشاگران کمک میکند تا به تفکر وادار شوند.
بچه های آسمان قطعا در میان ۱۰ فیلم برتر سینمای ایران قرار دارد. این فیلم سینمایی را مجید مجیدی در سال ۱۳۷۵ ساخت و در جشنوارههای مختلفی در سرتاسر دنیا به نمایش درآمد. این فیلم توانست نظر مثبت منتقدین سینما در کشورهای مختلف را به خود جلب کند.
داستان فیلم: پس از این که علی کفشهای خواهرش زهرا را گم میکند، مجبور میشوند که هر دو از یک جفت کفش استفاده کنند. پدر آنها آنقدر فقیر است که نمیتواند کفشهای جدیدی برای زهرا بخرد؛ بنابراین، هر روز صبح زهرا کفشهای علی را میپوشد و به مدرسه میرود. پس از اتمام مدرسه نیز علی کفشها را از او میگیرد و به مدرسه میرود. پس از مدتی، قرار است یک مسابقه دو برگزار شود که نفر سوم، یک جفت کفش هدیه خواهد گرفت.
این فیلم آنقدر خوب و خوش ساخت است که نمیتوان اسم آن را در لیست بهترین فیلم های سینمایی ایرانی لحاظ نکرد.
قصد خرید گوشی سامسونگ دارید؟ گوشی a55 و بقیه موبایلهای این برند را با بهترین قیمت از تکنولایف خریداری کنید.
در لیست بهترین فیلم های ایرانی، دیگر فیلمی که جایگاهی ویژه در یاد و خاطره دارد، «لیلا» ساختهی زنده یاد داریوش مهرجویی است. مهرجویی این فیلم را با زوج دوست داشتنی سینما، یعنی لیلا حاتمی و علی مصفا ساخت. لیلا حاتمی پس از بازی در این فیلم برنده سیمرغ بلورین بهترین هنرپیشه زن ایرانی شد.
داستان فیلم: پس از ازدواج رضا و لیلا، به علت بچه دار نشدن آنها، از جانب خانواده رضا فشار زیادی به آنها وارد میشود. لیلا برای مقابله با این فشارهای روانی که بیشتر از جانب مادرشوهرش است، رو به دوا و درمان میآورد تا بتواند هرطور که شده مادر شدن را تجربه کند. با این حال، اتفاقی که خانوادهها منتظرش هستند نمیافتد و زندگی این زوج دستخوش تغییرات و مشکلات متعددی میشود.
این فیلم، نه تنها در کل تاریخ سینمای ایران، بلکه در کارنامه هنری مهرجویی نیز یکی از برترین فیلم های ایرانی قلمداد میشود.
دیگر فیلم خوب ایرانی که برای اکثر ایرانیان خاطرهانگیز است، سینمایی خواهران غریب است. فیلمی که در دهه هفتاد با بازی خسرو شکیبایی و افسانه بایگان بسیار دیده و تحسین شد.
داستان فیلم: نرگس و نسرین، با این که دو خواهر دوقلو هستند، از زمان تولد تا بهحال همدیگر را ندیدهاند و نمیشناسند. این مسئله به این خاطر است که والدین آنها سالها پیش از هم جدا شدهاند و هر یک از این دو خواهر در کنار یکی از والدین بزرگ شده است. پس از اینکه آندو همدیگر را خیلی اتفاقی میبینند، متوجه میشوند که خواهر هم هستند و تصمیم میگیرند جای خود را با هم عوض کنند و هر یک با والد دیگر زندگی کند. این اتفاق، منجر به بروز ماجراهای بسیار دیدنی و بامزهای میشود که چاشنی طنز را به این فیلم سینمایی ایرانی قدیمی میافزاید. اگر یک فیلم جذاب با بازی خسرو شکیبایی و افسانه بایگان میخواهید، این فیلم را بههیچوجه از دست ندهید.
بهجرئت میتوان گفت، فیلم مادر ساخته علی حاتمی، یکی از شاهکارهای سینمای ایران در ژانر درام و جزو بهترین فیلم های ایرانی از نگاه مردم است. از بازیگران این فیلم میتوان به رقیه چهرهآزاد، محمدعلی کشاورز، فریماه فرجامی، امین تارخ، حمید جبلی، اکبر عبدی و غیره اشاره کرد.
داستان فیلم: فیلم مادر، روایتگر مادری است که تصمیم گرفته تا از خانه سالمندان بیرون بیاید و سالهای آخر عمرش را در خانهاش و در کنار فرزندانش به پایان برساند. در بطن داستان، شاهد روابط خواهر و برادرها با هم و با مادر پیرشان هستیم. بازی چشمگیر اکبر عبدی نیز، از همانجا توانست او را به عنوان یکی از بهترین بازیگران مرد ایرانی به جهان معرفی کند.
از اصلیترین نقاط قوت فیلم مادر میتوان به یکپارچگی فیلمنامه، موسیقی فوقالعاده، بازی جذاب، دوبله بینظیر فیلم و کارگردانی بینظیر علی حاتمی اشاره کرد.
«هامون» یکی دیگر از بهترین فیلمهای ایرانی ساخته شده توسط داریوش مهرجویی با بازی درخشان خسروشکیبایی، بیتا فرهی و عزتالله انتظامی است. فیلم هامون را همچنین میتوانست یکی از فیلمهای نمادین و پرافتخار سینمای ایران است و با گذشت سالها، هنوز از این فیلم با افتخار یاد میشود.
داستان فیلم: هامون درباره زندگی حمید هامون (با بازی خسرو شکیبایی)، روشنفکر و نویسندهای است که در حال تجربه بحرانهای مختلف در زندگی شخصی و حرفهای خود است. او با مشکلات زناشویی با همسرش مهشید (با بازی بیتا فرهی) دست و پنجه نرم میکند و در جستجوی معنای زندگی و هویت خود است. فیلم بهصورت فلاشبکهایی از خاطرات و رویاهای هامون، بحرانهای درونی و تنشهای زندگی او را به تصویر میکشد.
داریوش مهرجویی در ساخت هامون با استفاده از سبکهای مختلف سینمایی و تکنیکهای بصری مانند فلاشبک، کاتهای سریع و ترکیببندیهای خلاقانه، توانسته است فضای ذهنی و درونی شخصیت هامون را به تصویر بکشد. فیلم از نظر ساختار روایی و بصری بسیار غنی و پیچیده است.
بازی خسرو شکیبایی در نقش هامون یکی از برجستهترین و بهیادماندنیترین نقشآفرینیهای او است. توانایی او در نمایش طیف وسیعی از احساسات و بحرانهای درونی، فیلم را به یک اثر تاثیرگذار تبدیل کرده است. بیتا فرهی نیز در نقش همسر هامون نیز بازی درخشانی ارائه میدهد.
اجاره نشینها یکی دیگر از آثار درخشان داریوش مهرجویی در ژانر کمدی – درام و محصول سال 1366 است. از بازیگران این فیلم سینمایی که در لیست بهترین فیلم های ایرانی قرار گرفته است، میتوان به عزت الله انتظامی، حمیده خیرآبادی، رضا رویگری، اکبر عبدی و غیره اشاره کرد.
داستان فیلم: اجاره نشینها روایتگر ماجرای آپارتمانی پرماجرا و بدون وارث در حاشیه تهران است که نیازمند به تعمیرات اساسی دارد. عباس آقا بهعنوان مباشر صاحب ملک، زیر بار خواسته سایر ساکنین نمیرود و همین موضوع باعث اختلاف همسایهها با یکدیگر میشود. طی یک مهمانی شام، عباس آقا با ساکنین ساختمان برای تعمیرات ساختمان توافق میکند، اما ماجرایی پیش میآید که بهطور کل تمام نقشههای آنها را نقش بر آب میکند.
«خانه دوست کجاست؟» یکی از آثار فوقالعاده عباس کیارستمی در ژانر درام است که در سال 1365 ساخته شد و بازیگرانی همچون بابک احمدپور، احمد احمدپور، خدابخش دفاعی و غیره در آن به ایفای نقش پرداختهاند.
داستان فیلم: خانه دوست کجاست درباره یک پسربچه به نام احمد (با بازی بابک احمدپور) است که در روستای کوکر زندگی میکند. احمد به طور تصادفی دفترچه مشق دوستش را به خانه میبرد. محمدرضا که به خاطر عدم انجام تکالیفش قبلا مورد سرزنش معلم قرار گرفته است، ممکن است به دلیل عدم ارائه دفترچه دوباره تنبیه شود. احمد تصمیم میگیرد تا دفترچه را به دوستش برگرداند. اما مشکل اینجاست که او نمیداند خانه محمدرضا کجاست. احمد در تلاش برای یافتن خانه دوستش، مسیر طولانی و پر ماجرا را طی میکند.
فیلم سینمایی خانه دوست کجاست؟ در سطح بینالمللی بسیار موردتوجه قرار گرفت و توانست جوایز متعددی را کسب کرد. این فیلم بهویژه در جشنوارههای فیلمهای کودکان و نوجوانان و جشنوارههای فیلم هنری مورد تحسین قرار گرفت.
این فیلم شاهکار، به کارگردانی بهرام بیضایی، نهتنها در زمان خود، بلکه تا به امروز نیز مورد تحسین منتقدان و تماشاگران قرار گرفته است. باشو، غریبه کوچک، گنجینهای ارزشمند در سینمای ایران است که پیام صلح و دوستی را به نسلهای آینده منتقل میکند.
داستان فیلم: در بحبوحه جنگ، در دل خاک جنوب، قصه باشو آغاز میشود. پسری که طعم تلخ ویرانی را چشیده، خود را به دست تقدیر میسپارد و سفری پرفرازونشیب را آغاز میکند. خواب او را به سرزمینی سرسبز در شمال میبرد، جایی که با زنی مهربان به نام نایی و دو فرزندش آشنا میشود. نایی، پناهگاهی امن برای باشو میشود، اما زبان و فرهنگ آنها همچون دو دنیای متفاوت است.
باشو با قلبی پاک و صمیمی، تلاش میکند تا جای خود را در این خانواده جدید پیدا کند. به نایی در کارهای خانه و مزرعه کمک میکند و با وجود تفاوتهای زبانی، پیوندی عمیق بین آنها شکل میگیرد، اما سایه ی مخالفت شوهر نایی همواره بر سر این رابطه صمیمی سنگینی میکند. بازگشت او از سفر، نقطه عطفی در داستان باشو رقم می زند.
پدری که در جنگ، دست راست خود را ازدستداده، در ابتدا با حضور باشو در خانهشان مخالف است. اما باشو با فداکاری و از خودگذشتگی، قلب پدر را نیز تسخیر میکند. در نهایت، خانواده نایی و باشو، در کنار یکدیگر متحد میشوند تا از مزرعه خود در برابر گرازها محافظت کنند. این صحنه حماسی، نمادی از همبستگی و پیروزی بر سختیها است.
بهجرئت میتوان گفت، فیلم سینمایی گاو، یکی از بهترین فیلم های قدیمی ایرانی و جزو بهترین آثار مهرجویی است. داریوش مهرجویی با سبک کارگردانی واقعگرایانه و هنری خود در این فیلم، داستانی تلخ و انسانی را به تصویر میکشد. استفاده از کادرهای بلند و ترکیببندیهای دقیق، به فیلم حالتی مستندگونه و واقعی میبخشد. این فیلم براساس کتابی به همین نام نوشتهی غلامحسین ساعدی ساخته شده. اگر علاقهمند به دیدن دیگر آثار از کتاب هایی که فیلم شدند هستید، در این لینک میتوانید آنها را بیابید.
داستان فیلم: «گاو» داستان مردی به نام مش حسن (با بازی عزتالله انتظامی) که در یک روستای کوچک زندگی میکند و صاحب تنها گاو روستا است. گاو برای مش حسن نهتنها منبع درآمد؛ بلکه همدم و مونس او است. وقتی که مش حسن برای کاری به شهر میرود، گاو به طور ناگهانی میمیرد. اهالی روستا تصمیم میگیرند حقیقت را از مش حسن پنهان کنند و به او بگویند که گاو فرار کرده است؛ اما مش حسن پس از بازگشت، بهتدریج دچار بحران روانی میشود و باور میکند که خودش تبدیل به گاو شده است.
داستان فیلم: ساز دهنی یکی دیگر از بهترین آثار قدیمی سینمای ایران است که روایتگر داستان امیرو، پسری سرشار از زندگی و شیطنت، در میان نخلستانهای گرم و دلانگیز بوشهر است. روح سرکش او، او را به دردسرهای دائمی میاندازد و در هر دعوایی، ردپایی از او به چشم میآید. عبدالله، نوجوانی آرام و متفکر، همسایه امیرو است. پدر عبدالله برای تشویق او به ختنه، هدیهای خاص در نظر میگیرد، یک ساز دهنی که نوای دلنشین آن، سرنوشت این دو را به هم پیوند میدهد.
اما سرنوشت، نقشههای دیگری در سر دارد. روزی، امیرو در حال فرار از دست بزرگترها، به طور اتفاقی صدایی دلنشین از ساز دهنی عبدالله میشنود. این نغمه، قلب سرکش امیرو را تسخیر میکند و او را به دنیای جدیدی از موسیقی و آرامش رهنمون میکند.
در نهایت، امیرو با پشتکار و استعداد خود، به نوازندهای چیرهدست تبدیل میشود. او که زمانی نمادی از سرکشی و ناآرامی بود، اکنون با نواختن ساز دهنی، نغمه امید و رهایی را در میان نخلستانهای بوشهر طنینانداز میکند. داستان امیرو و عبدالله، روایتی دلنشین از دوستی، فداکاری و قدرت موسیقی در عبور از سختیها و رسیدن به آرزوهاست. قصهای که در قلب هر مخاطبی، نغمهای از امید و زیبایی را به یادگار میگذارد.
با توجه به تنوع زیاد فیلمهای ایرانی، نمیتوان گفت کدام فیلم میتواند عنوان بهترین فیلم را از آن خود کند؛ با این حال ما قصد داشتیم به معرفی بهترین فیلم های ایرانی در ژانرها و دهههای مختلف بپردازیم و شما را تا حدودی با فیلمنامه و قصه آنها آشنا کنیم. با این حال فیلمهای دیگری در سینمای ایران هستند که میتوانند در این لیست قرار بگیرند. خوشحال میشویم تا اسامی این فیلمها را شما در بخش کامنتها با ما به اشتراک بگذارید.
فیلم های کمدی ایرانی طرفداران زیادی دارند. از بهترین فیلمهای ایرانی میتوان به مارمولک، مهمان مامان و فسیل اشاره کرد.
فیلمهای ابد و یک روز، متری شیش و نیم و علف زار جزو بهترین فیلمهای اجتماعی سینمای ایران محسوب میشوند.
فیلم مادر، یکی از محبوبترین فیلمهای ایرانی از دید مخاطبان و ساخته زندهیاد علی حاتمی است.
بررسی گوشی سامسونگ اس ۲۴ اولترا به همراه تست گیمینگ و کیفیت دوربین ها
احسان
سلام وقتتون بخیر؛ ممنون بابت این مطلب خوب ولی این فیلم ها بنظرم خیلی مشهور هستند نیاز به معرفی ندارند علاوه بر اینکه نویسنده محترم به سلیقه خودش معرفی کرده و نگفته بر چه اساسی این فیلم ها بهترین هستند، بنظرم فیلم های بهتری هم در دهه اخیر ساخته شدند جاشون در این پست خالیه مثل : رگ خواب – شبی که ماه کامل شد – شنای پروانه – لاتاری – جاندار – هزارپا – چ – اخراجی ها 1 – گشت ارشاد 1 – شکارچی شنبه و خیلی فیلم های دیگه از نظر کیفیت خیلی خوب هستند و شاید از بعضی فیلم های گفته شده بهتر باشند. باتشکر
پریا حسنزاده
احسان نیک پی
A.kh
اینارو کلا همه میگن شما هم که گذاشتین،حالا ی فیلم جالب بگم خیلی دوسش داشتم!
فیلم( جان دار )با بازی جواد عزتی
صدا،تصویر،بازیگرا،اون مفهوم فیلم بسیار عالی بازی شده
احسان